Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Γιατί ζητάμε αποθεματοποίηση, όταν ξέρουμε πως το λάδι λήγει;

Διάβασα στο ΝΕΑTV ένα άρθρο, στο οποίο όπως καταλαβαίνω, ζητάμε από την Κομισιόν να επιτρέπεται το απόθεμα λαδιού:

Δεν προκύπτουν λόγοι για την ενεργοποίηση του μέτρου της ιδιωτικής αποθεματοποίησης στην Ελλάδα, όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της Κομισιόν,προκαλώντας δυσανασχέτηση στους φορείς της Κρήτης, που είχαν υποβάλει το σχετικό αίτημα αρχικά στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και αυτό με τη σειρά του στην ευρωπαϊκή επιτροπή.

 Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι πως γίνεται να ζητάμε κάτι τέτοιο, όταν ξέρουμε πως το λάδι μετά το πέρασμα συγκεκριμένης περιόδου "χαλάει"; Ζητάμε να κρατάμε το λάδι ενώ αυτό θα έχει χάσει τα θρεπτικά συστατικά του; Ευτυχώς η Κομισιόν δεν αστειεύεται με τέτοια θέματα και απέρριψε την πρόταση!


1 σχόλιο:

  1. το λάδι δεν είναι κρασί, πρέπει να τρώγεται φρέσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή