Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Βίντεο ντοκουμέντο για το τοξικό χύμα λάδι της Ισπανίας

Είχα γράψει, βασικά είχα αναδημοσιεύσει πριν από 3-4 μέρες μία ανάλυση για το τοξικό χύμα λάδι της Ισπανίας που είχα βρει στο διαδίκτυο. Τώρα γράφω ένα ακόμη άρθρο για αυτό το θέμα για το οποίο είχε γίνει χαμός το 1981, με ανάμικτα συναισθήματα.

Καταρχήν είμαι χαρούμενος, γιατί το βίντεο που ακολουθεί είναι βίντεο που έστειλε ο αναγνώστης του blog Giannis_2 και είναι κάτι που εγώ δε θα μπορούσα να βρω στο διαδίκτυο. Τον ευχαριστώ και ελπίζω να στείλει και άλλα πράγματα χρήσιμα. Τώρα όμως πρέπει να πάμε και στην πραγματικότητα, που είναι πολύ άσχημη και σκληρή.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικό ντοκουμέντο, στα όρια του σοκαριστικού. Ειλικρινά κι εγώ αν δεν το έβλεπα, δεν θα πίστευα πως μπορείς να πάθεις τέτοια πράγματα από το χύμα λάδι. Περιμένω τα σχόλιά σας.



3 σχόλια:

  1. όταν παίζεις λόττο με τη διατροφή σου το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να πάθεις κάτι τέτοιο, είτε αυτό είναι κακό χύμα λαδι, είτε κακό χύμα κρασί είτε γάλα με διοξίνη είτε μεταλλαγμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα, αυτά είναι πράγματα με τα οποία δεν επιτρέπεται κανείς να παίζει. Ειδικά όταν μιλάμε για τροφές που τρώνε και παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας δουλεύετε τελείως; Το βίντεο το παρακολουθήσατε μέχρι το τέλος;;; Ειλικρινά πιστεύετε ότι ο μέσος Έλληνας είναι τόσο ηλίθιος ώστε απλώς θα δει τις πρώτες εικόνες, θα τρομοκρατηθεί αρκούντως με το "τοξικό λάδι" και δε θα ξαναγοράσει χύμα; Το βίντεο αποδεικνύει ακριβώς ότι το λάδι δεν έφταιγε ποτέ, ότι η έρευνα χειραγωγήθηκε από την κυβέρνηση για να μην αποκαλυφθεί η πιθανότερη αλήθεια (ότι έφταιγαν τα χημικά πάνω στις ντομάτες). Αυτό όμως δε βόλευε την ισπανική κυβέρνηση που θα ζούσε ό,τι έζησε κατά λάθος φέτος με τα αγγουράκια και πολύ χειρότερα, ούτε τις εταιρείες λιπασμάτων και χημικών. Εσείς πόσα παίρνετε;
    Αιδώς Αργείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή