Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

10 τενεκέδες χύμα λάδι

Διαβάζω σήμερα στο Newsbomb, http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/ekdromh-sta-exochika για κάτι τύπους που κλέψανε εξοχικά στην Ηλεία. Διαβάστε και θα σας πω τις απορίες μου.

 «Εκδρομή» στα εξοχικά

Είπαν να κάνουν σαββατοκύριακο σε εξοχικό… άλλων. Ο λόγος για τους επίδοξους ληστές στην Ηλεία οι οποίοι έκαναν, το Σάββατο επιδρομή στις εξοχικές κατοικίες.
Μία αποθήκη εξοχικής κατοικίας στη Νεάπολη Βάρδας έκρυβε έναν «θησαυρό». Τα χέρια τους έτριβαν οι άγνωστοι που έκαναν επιδρομή στο χώρο, καθώς πήραν δύο ανοξείδωτα δοχεία με 140 λίτρα ελαιόλαδο, 90λίτρα κρασί, δέκα μεταχειρισμένους υπολογιστές, διάφορα εργαλεία και μια ηλεκτρική σκούπα. Η «σούμα» έβγαλε 4.000 ευρώ αξία κλοπιμαίων.

Στην περιοχή Λέτρινα Πύργου, οι κλέφτες χτύπησαν σε άλλη εξοχική κατοικία. Μπήκαν από το παράθυρο και έφυγαν από την πόρτα, μαζί με μια τηλεόραση, ένα σίδερο, ένα βραστήρα, ποτά και πετσέτες.

Όμως οι κλέφτες χτύπησαν και σε τρίτο εξοχικό, στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης αυτή τη φορά. Εκεί μπήκαν από την πίσω πόρτα, την οποία και έσπασαν. Φεύγοντας πήραν μαζί τους δύο ποδήλατα αξίας 500 ευρώ, μια ηλεκτρική κουζίνα αξίας 300 ευρώ, ένα πιεστικό αξίας 250 ευρώ, δύο αερόθερμα αξίας 200 ευρώ, δέκα τενεκέδες με λάδι αξίας 700 ευρώ και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 500 ευρώ. Σύνολο… 2.450 ευρώ.



Πηγή: iliatora.gr
 
Αν διαβάσετε αυτά που έκανα bold θα δείτε πως κλέψανε τενεκέδες με χύμα λάδι. Και μάλιστα στην αναλυτική σούμα κάτω κάτω οι δέκα τενεκέδες είναι το πιο "πολύτιμο" σε αξία κλοπιμαίο με αξία 70€ ανά τενεκέ με χύμα λάδι.

Και δεν πρέπει να ήταν και από το "καλό" γιατί το "καλό" που μου έδωσε εμένα ο δικός μου είχε 80 ευρώ ο τενεκές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου