Μέσα από μια τεράστια έρευνα, Γάλλοι επιστήμονες κατάφεραν να συνδέσουν το ελαιόλαδο με την πρόληψη των εγκεφαλικών επεισοδείων.
Μέχρι τώρα, ξέραμε πως το εγκερφαλικό προλαμβάνει τη χοληστερίνη, το έμφραγμα τον καρκίνο και χίλεις δύο άλλες ασθένειες. Ας βάλουμε άλλη μια στη λίστα.
Σύμφωνα, λοιπόν και με τον ελληνικής καταγωγής επικεφαλής της έρευνας Νίκο Σκαρμέα του πανεπιστημίου της Κολύμπια και μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας ακόμη είναι ανακριβές το συστατικό του ελαιολάδου που συμβάλλει στην πρόληψη του εγκεφαλικού ενώ τονίζει τη σημαντικότητα της κατανάλωσης του συγκεκριμένου λαδιού, καθώς όχι μόνο είναι υγιεινό αλλά νοστιμίζει και τις τροφές.
Τι πιο λογικό λοιπόν; Ρίχτε λάδι στη σαλάτα άφοβα!
Μέχρι τώρα, ξέραμε πως το εγκερφαλικό προλαμβάνει τη χοληστερίνη, το έμφραγμα τον καρκίνο και χίλεις δύο άλλες ασθένειες. Ας βάλουμε άλλη μια στη λίστα.
Σύμφωνα, λοιπόν και με τον ελληνικής καταγωγής επικεφαλής της έρευνας Νίκο Σκαρμέα του πανεπιστημίου της Κολύμπια και μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας ακόμη είναι ανακριβές το συστατικό του ελαιολάδου που συμβάλλει στην πρόληψη του εγκεφαλικού ενώ τονίζει τη σημαντικότητα της κατανάλωσης του συγκεκριμένου λαδιού, καθώς όχι μόνο είναι υγιεινό αλλά νοστιμίζει και τις τροφές.
Τι πιο λογικό λοιπόν; Ρίχτε λάδι στη σαλάτα άφοβα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου