Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Κομπίνα για μαγειρεμένο λάδι.


Πήγαινε σε εστιατόρια, σουβλατζίδικα, ταβέρνες και σούπερ μάρκετ, παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος γνωστής στην περιοχή του Ηρακλείου εταιρίας γεωκαύσιμων - το φανέρωναν και τα δοχεία, τα οποία είχαν ανάγλυφα την επωνυμία της εταιρίας - και έτσι κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί την κομπίνα.
Με αυτόν τον τρόπο ένας πανούργος 36χρονος υπεξαίρεσε ποσότητα μαγειρεμένου ελαιόλαδου, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή γεωκαύσιμου, από δύο συνεργαζόμενα με την ανωτέρω εταιρία καταστήματα, με σκοπό να αποκομίσει προσωπικό όφελος από την μετέπειτα πώληση του ελαιόλαδου, πιθανώς και στην ίδια εταιρία την οποία εκμεταλλευόταν.
Τη στιγμή όμως που έφευγε, χθες το πρωί (14-09-2011), από το δεύτερο κατάστημα, φορτωμένος με λάδι, εμφανίστηκε ως «από μηχανής Θεός» ο αληθινός εκπρόσωπος της εταιρίας, ο οποίος και δεν πίστευε στα μάτια του.
Ειδοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς, οι οποίοι και έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον επίδοξο απατεώνα, πριν προλάβει να εξαπατήσει και άλλους καταστηματάρχες…

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου